Anna har blivit mamma!

Min fina barndomsvän Anna har blivit mamma till en liten pojke! Jag är så glad och stolt! Hoppas att få se den lille på bild snart. Massa kramar till Anna, Krippe och den lille!



Här på min och Maus bröllopsdag, lillprinsen föddes exakt tre månader senare.

Love

Älskling gick och handlade lite grejer som saknades till middagen och kom hem med denna ask.
Han vet vad jag gillar! <3

Coconut/Lime Body Scrub

Jag älskar att använda scrub när jag duschar och sedan smörja in mig med någon härlig bodylotion. Dessutom är säger tjejen som gör min waxing att man ska använda body scrub för att undvika hår som växer in i skinnet.
Har testat lite olika och använde faktiskt den från IKEA ett bra tag när jag bodde i Italien. Den luktar jättegott och är faktiskt riktigt bra. Men har inte hunnit till IKEA här i London ännu så igår köpte jag denna på H&M. Kunde inte låta bli för att jag älskar kokoslukt! Testade den nu när jag duschade och den var helt okej, lite konstig i konsistensen bara.

Last weekend

Förra helgen var hur mysig som helst, det var jättefint väder och vi hade det så himla bra. På lördagen efter Mau slutat jobba gick vi först på en pub i Victoria och drack en öl med Maus jobbarkompis. Sedan tog vi bussen till Piccadilly Circus och strosade runt. Det var som alltid jättemycket folk och de hade satt upp ett litet nöjesfält på Leicester Sq. På söndagen sov vi ut, gjorde oss klara och gick och köpte en kaffe sedan tog vi bussen till Liverpool St och gick på Spitalfields och Sunday Up market. I just LOVE it! Lunchade där sedan åkte vi vidare till Camden och gick och kollade runt där för att sedan åka hem och kolla på resultatet av X-Factor.







31 oktober = Halloween och tre månader som gifta!

Idag är det tre månader sedan vi gifte oss. Tiden går så himla fort! Idag är det dessutom Halloween, igår när vi åkte hem var bussen full med utklädda människor påväg att fira. Gissar att de flesta firade igår med tanke på att det är söndag idag. Väntar på att det ska börja plinga på dörren - trick or treat! :)
Så här såg det ut i skyltfönstren på Fortnum and Mason på 181 Piccadilly igår. Ursäkta bilderna de är urusla med allt som speglar sig.


Vintertid

Jag älskar denna söndag när man vaknar och får ställa tillbaka klockan en timme lika mycket som jag hatar när vi ställer om till sommartid och man "förlorar" en timme.
Dock är ju sommartid så mycket bättre än vintertid. Något positivt med vintertiden är att tidskillnaden till Brasilien blir betydligt mindre under vinterhalvåret här. Under sommaren skiljer det fyra timmar från London, fem timmar från Sverige.
Men eftersom de nu går in i sommartid och ställer fram klockan och vi går in i vintertid och ställer tillbaka den skiljer det bara två timmar från London vilket gör det betydligt enklare för oss att prata med Maus familj på kvällarna.

På tal om tid här kommer en bild på mitt senaste fynd från Spitalfields Market förra söndagen, en knallrosa klocka för fem pund. Piffar upp tråkiga vardagsoutfits.



BILDER FRÅN SALON INTERNATIONAL




Salon International

Idag har vi varit på Salon International, en av Europas största hårmässor på Excel Exhibition Centre i östra London och det var verkligen fullpackat med folk.

Vi (mest Mau) har shoppat saxar, produkter, borstar, kammar och en massa annat till väldigt bra priser.

Sett på flera olika work shops av Toni&Guy, Keune, GHD m fl.

Har varit otroligt inspirerande och kul även för mig som inte är frisörska.

Har tagit jättemånga bilder som jag ska lägga upp på bloggen, men det får bli imorrn för man säger på ren norrländska, nu ids ja' rent int'.

Seg Segare Segast

Idag har vi verkligen inte gjort något... bara slappat hela dagen. Men det har varit riktigt skönt och Mau behövde det verkligen då han haft fullbokat hela veckan och oftast inte varit hemma förrän vi tio. Tolvtimmarsdagar tar på i längden. Men han klagar aldrig. Han älskar ju sitt yrke och är verkligen enormt duktig på det han gör.

Imorrn ska vi på Salon Intenational www.salonexhibitions.co.uk och det ska bli så himla kul. Det är en av Europas största hårmässor. Ska ta en massa kort som jag kan lägga upp. Längtar att få köpa en massa bra och billiga(!) hårprodukter.

Nu kollar maken min på en sammanfattning av helgens alla fotbollsmatcher och jag kollar runt på nätet. Sedan blir det att sova. Imorrn ska vi upp tidigt så att Mau hinner fixa mitt och sitt hår innan vi möter upp med salongens ägarinna och Maus kollegor!

Good night! 

Layalina

En av Maus kunder på salongen har nyss börjat jobba som bartender på en Libanesisk restaurang i Knightsbridge och tyckte absolut att vi skulle komma dit och äta. Så igår passade vi på när Stefano och Monica är här över helgen att gå dit tillsammans med dem och det ångrar vi inte för det var helt fantastiskt.

Stefano och Monica var lite sena så Mau och jag tog en fördrink i baren. Jag tog en fläderblomsmartini och Mau en ingefäradrink som var grymt god. Alla vi fyra drack bara den drinken under resten av kvällen. Otroligt fräsh och läskande. Bilden är rätt väg när jag laddar upp den men sedan hamnar den på sniskan vet ej varför.




Vi åt underbar hommus, pitabröd, falafel, mandelhommus, aubergineröra, tomatsallad, vinbladsrullar, grillat kött och en massa annat och det var så himla gott och bra service så verkligen att rekommendera.

www.layalina.co.uk

Shopping

Blev lite shopping på Primark idag. Hade hoppats att det skulle vara lite mindre folk en torsdag än det brukar vara på helgerna då jag oftast har varit där men icket. Det är nästan så att man får lust att vända i dörren för att det är så otroligt stökigt, trångt, kvavt och extremt långa köer. Jag armbågade mig in och fyndade två par skor, en svart tjocktröja, tofflor och två paket med strumpor för mindre än 500kr så jag känner mig väldigt nöjd. Ursäkta den hemska heltäckningsmattan på bilderna. Hatar heltäckningsmattor men England är ju känt för att lägga heltäckningsmattor i hela hus. Tur att vi inte har det i badrummet i alla fall som de har i många hus och lägenheter.





Dinner for two

Blev en chinese take away till middag. Dinner for two som det hette på menyn. Vårrullar, kyckling i sötsur sås, stekt ris, grönsaker m.m. Supergott, enkelt, och faktiskt väldigt billigt. Det är det härliga med att bo i en storstad, allt finns runt hörnet. I Italien kan man ju bara drömma om att köpa hämtmat billigt och dessutom sent på kvällen.

Nu ligger vi i alla fall i sängen, mätta och belåtna, en som spelar TV-spel och en framför datorn - väldigt romantiskt! :)

Gonatt <3

Afternoon break

Latte och cappuccino i solen med min älskling. Inte illa att sitta ute i solen en oktoberdag i London.




Min trogne följeslagare

Min älskade väska från Svenskt Tenn, design Josef Frank som jag fick i 24 års present följer med mig på många av mina äventyr. Den är perfekt för plånbok, kamera, dator och mappar med papper m.m.

Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge

Äntligen äntligen äntligen är jag framme hos min stora kärlek! Dessa sju (!) veckor i från varandra har verkligen känts som evigheter. Kan inte riktigt förstå att denna gång har jag inte returbiljett. Jag ska stanna här! Jag ska bo här! Åh det känns så underbart. Idag och imorrn blir det att ta det lugnt. På tisdag blir det att ta i tag med jobbsökandet. Men har tänkt att börja tisdagen med en manikyr och pedikyr på salongen där M jobbar. Man måste ju ha fina naglar när man ska gå på arbetsintervjuer, eller hur? Sedan blir det nog en brazilian blowout och lite slingor också om min käre make har tid. Vi får se.

Idag har det regnat hela dagen, en riktigt mysdag med andra ord. Film, The X - factor, The supernanny, TV - spel, dator har stått på schemat med några korta avbrott bestående av handlig och matlagning.

Imorrn måste vi åka på HMV och inhandla lite filmer och DVD boxar så vi har ett litet lager och vädret ska forsätta såhär.

Finally here

RSS 2.0